Concurs #5: Pentru un desert rapid si delicios!

La al 5-lea concurs organizat de CeMancam.com , premiul este un Aparat pentru preparat vafe ‘Trisa Waffle Pleasure’. Pentru a intra in concurs trebuie sa dai LIKE paginii noastre de Facebook www.facebook.com/CeMancam si SHARE la imaginea concursului care se afla la acest Link

Castigatorul este Dumitru Serban din Braila, iar extragerea poate fi vizualizata aici: https://www.youtube.com/watch?v=4lcOoi2_JL4. Multumim tuturor participantilor!

concurs5

Descriere premiu:

Aparat pentru preparat vafe ‘Trisa Waffle Pleasure’:
Putere 1000W, capacitate 5 vafe in forma de inima, culoare Argintiu cu Negru.

Regulament Concurs:
1. Perioada de desfasurare:
Perioada de desfasurare a acestui concurs 29.04.2016 – 02.06.2016

2. Descriere premiu acordat:
Se va acoda un singur premiu unei singure persoane – Aparat pentru preparat vafe ‘Trisa Waffle Pleasure’ – Valoare premiu 170 RON.

3. Mecanism concurs:
Pentru a intra in concurs persoanele participante trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti la data finalizarii concursului (02.06.2016), domiciliul in Romania si trebuie sa aiba un cont activ pe Facebook.
Pentru a intra in concurs participantul trebuie:
– sa dea LIKE paginii noastre de Facebook www.facebook.com/CeMancam
– sa dea SHARE la imaginea concursului care se afla la acest Link

4. Extragere castigator:
Pe 03.06.2016 va fi extras castigatorul concursului dintre participantii care au dat Like & Share , prin intermediul site-ului random.org
Castigatorul premiului va fi validat doar daca acesta inca are Like (paginii facebook) & Share (imaginii concursului) conform regulamentului. In caz contrar castigatorul va fi nevalidat si se va mai extrage un alt castigator. Mecanismul se repeta pana cand castigatorul intruneste conditiile de validare.
Numele castigatorului va fi afisat pe CeMancam.com si pe pagina www.facebook.com/CeMancam
. Extragerea va fi filmata si postata pe Youtube.

5. Inmanarea premiului:
Castigatorul va fi contactat in maxim 24 de ore de la extragere pentru datele persoanele si adresa unde se va trimite premiul.
Daca Castigatorul nu va raspunde in termen de 5 zile de la extragere si nu va trimite datele de contact, se va extrage un alt castigator.
Castigatorul va primi premiul in maxim 15 zile lucratoare, prin expediere cu un curier.

Lasa un comentariu